Bewerkingsmogelijkheden

Multi Plastics levert zowel halffabrikaten, evt. op maat gezaagd, als bewerkte eindproducten. Of het nu gaat om 1 stuk of grotere series, wij kunnen div. bewerkingen voor u uitvoeren.
Deze bewerkingen zijn zagen, boren, draaien en frezen (conventioneel en CNC), vlakken, lasersnijden, watersnijden, buigen, polijsten, lassen en 3-D printen.
Daarnaast kunnen wij ook assemblagewerkzaamheden voor u uitvoeren.

R

Frezen

Aan de hand van een model of tekening kunnen wij freeswerkzaamheden uitvoeren, zowel conventioneel als CNC gestuurd. Naar gelang het product wordt dit opgespannen via standaardklemmen oftewel via vacuüm. Onze grootste portaalfrees, met automatische gereedschapswissels, kan een afmeting aan van 3 x1,5 mtr. Hierdoor kunnen wij freesopdrachten uitvoeren tussen 1 cm2 en 4,5 m2.
R

Draaien

Wij verzorgen zowel conventioneel als CNC gestuurd draaiwerk. Op onze draaibanken kunnen wij producten draaien tot een diameter van 350 mm. 1 Stuk of 1.000 stuks, wij kunnen dit zeker voor u verzorgen. Naar gelang het product wordt dit gedraaid uit volstaf of holstaf.
R

Zagen

Wij leveren plaat-, en stafmaterialen op maat gezaagd.Of het nu een plaat is van 3 x 2 mtr of een staf met een diameter van 250 mm. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres.

R

Warm Buigen

Div. materialen zoals PMMA, PC en PVC kunnen wij voor u buigen op onze buigbanken. Deze worden verwarmd middels gloeidraden, waarmee het materiaal plastisch wordt gemaakt op de buignaad, waarna de plaat in de gewenste hoek wordt gebogen.
De max. plaatlengte die wij kunnen buigen bedraagt 1,25 mtr.

R

Polijsten

Wanneer wij o.a. PMMA dienen te frezen ontstaat aan de zijkanten een matte kant. Naar wens kunnen wij deze kanten middels vlampolijsten weer helder krijgen. Dit geeft weer een mooi optisch resultaat.
R

Lassen

Wij hebben de mogelijkheden om div. kunststoffen zoals Polyethyleen, Polypropyleen, PVC en PVDF te lassen. Dit geschiedt middels föhn-, en extrusielassen.
Zo kunnen wij lekbakken en andere kleinere vloeistoftanks voor u samenstellen.
Tevens repareren wij vloeistoftanks van landbouwvoertuigen e.d.

R

Assemblage

Ook het assembleren van verschillende producten tot eindproduct wordt verzorgd door Multi Plastics. Denk hierbij o.a aan het bedrukken van verschillende kunststofsoorten.
Of het geheel of gedeeltelijk assembleren of monteren van losse componenten.
In bewerkte onderdelen brengen wij o.a. inserts aan zo dat u hier niet meer naar om hoeft te kijken.

R

Lasersnijden/graveren

Het lasersnijden van PMMA (Plexiglas) danwel het graveren van div. plaatjes is bij ons mogelijk. Het voordeel van het laseren van PMMA is dat de randen niet meer extra gepolijst hoeven te worden hetgeen, economisch gezien, enige voordelen oplevert.
Of het nu een paar stuks of grotere series betreft, wij kunnen dit zeker voor u realiseren.

R

3D Printen

Multi Plastics heeft naast de standaard mechanische bewerkingen zoals draaien en frezen de eerste schreden gezet in het 3D printen.
Wij zetten uw idee of ontwerp om in een tastbaar product. Prototyping is hierdoor makkelijker realiseerbaar. Of het nu om 1 stuk gaat of om enkelstuks, Multi Plastics kan u ook hiermee van dienst zijn.

R

Vlakken

Wij beschikken over de mogelijkheid om onbewerkte platen, welke enige + tolerantie hebben te vlakken naar uw gewenste dikte. Dit is bij ons op verschillende manieren mogelijk om uit te voeren.

Interesse in een van onze producten en/of bewerkingsmogelijkheden?
Wij sturen u binnen 24 uur vrijblijvend een offerte.

Openingstijden

}

Maandag        Dinsdag

08:00 - 17:00      08:00 - 17:00

Woensdag     Donderdag

08:00 - 17:00      08:00 - 17:00

Vrijdag

08:00 - 14:30

Let op! Wij zijn elke dag tussen 12:00 - 13:00 gesloten.

Contact Gegevens

+31(0) 46 71 117 50

verkoop@multiplastics.nl

WIJ ZIJN VERHUISD NAAR:
Breinderveldweg 12
6365 CM Schinnen